Ons steunen

Goed nieuws: ook jij kunt ons steunen bij het verwezenlijken van onze doelen en dromen!
Onze activiteiten kosten de nodige centjes, dus zeker in deze tijd van teruglopende subsidies kunnen we alle steun goed gebruiken!

Als sponsor…? En meevaren op al het rumoer rondom Apropos en op een originele manier extra naamsbekendheid genereren in Deventer e.o..?
Dat kan! Zijn we dol op! ;0)
Klik voor de mogelijkheden op deze link, of stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Of vriend van Apropos worden…? Kan ook!

In de ruim 18 jaar dat Apropos nu bestaat, zijn enkele honderden mensen lid geweest. Daarnaast mogen we een aanzienlijk aantal mensen rekenen tot onze trouwe aanhang. Uit beide groepen zijn we benaderd met de vraag om eerder/beter geïnformeerd te worden over onze activiteiten. Daarom zijn we in 2010 gestart met 'Vrienden van Apropos'. Als Vriend steun je de vereniging en geniet je volop mee van onze passie voor muziek, dans en theater! Klik voor meer informatie op deze link, of stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Tot slot natuurlijk nog even een hartelijk woord van dank aan onze huidige trouwe sponsoren:

MOO*S

Swartjes, úw topSlijter uit Schalkhaar

't Hof van Colmschate

Your Wedding Photos

Your Wedding Photos