Lid worden

Hou je ook van zang, dans en theater en wil je ook op dat podium staan tussen een bevlogen groep mensen?

Dan ben je van harte welkom op een repetitieavond van het koor en/of de dansgroep om te kijken of Apropos bij je past!

Het koor repeteert:

YourWeddingPhotos
Wanneer:   dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie: ’t Hof van Colmschate
Adres: Holterweg 104 in Deventer

De dansgroep repeteert:

Wanneer:   Maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie: ’t Haarhuus
Adres: Ganzeboomsweg 5 in Schalkhaar

 

Je kunt gratis aan één of een aantal avonden meedoen. Het is wel zo leuk wanneer je zowel een zang- als een dansrepetitie bijwoont. Je mag dan gewoon meedoen, van stilzitten leer je immers niets. Als je vervolgens aangeeft lid te willen worden, dan doe je een keer voor of na een repetitie bij de dirigent een zangtest en bij de choreograaf een swingtest. Na deze periode van aspirant-lid zijn, word je dan volledig lid.

Als je lid wilt worden van de dansgroep zul je ongeveer 3 repetitieavonden bijwonen. Tijdens deze avonden beoordeelt de choreograaf of je kunt toetreden tot de dansgroep.

Om een verenging als Apropos in al haar facetten goed te laten functioneren dient er achter de schermen ook flink wat werk verzet te worden. Je hebt dus zeker ook de ruimte om in één van de commissies van Apropos plaats te nemen, en vele handen maken licht werk, er wordt zeker verwacht dat je af en toe mede de handen uit de mouwen steekt!

De contributie bedraagt € 17,50 per maand voor koorleden. Lidmaatschap van enkel de dansgroep bedraagt tevens € 17,50 per maand. Een combinatie is ook mogelijk, dat kost € 22,50 per maand.

Heb je vragen of ben je van plan langs te komen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.