Apropos algemeen

Benieuwd naar het kloppende hart van creativiteit, de sprankelende bron van positieve energie, en de katalysator van feestelijke vibes? Dit zijn wij in een notendop!

We zijn herkenbaar aan onze opvallende kleding wanneer we het podium betreden, gepaard met een uitgebreid repertoire aan muziek. Maar dat is niet alles! Onze zang wordt omarmd door dans en de meeslepende vertelling van theater. Waar onze stappen ook leiden, we laten niet alleen een originele indruk achter, maar we brengen ook een veelzijdige ervaring die de zintuigen prikkelt!

 

To sing a wrong note is insignificant, but to sing without passion is unforgivable.

Ludwig van Beethoven

 

Koor

Welkom bij Zang- en Danstheater Apropos - dé eigenzinnige groep uit Deventer en omstreken! Met meer dan 40 enthousiaste leden zijn we een dynamische mix van zang, dans en theater. Van spetterende optredens in lokale theaters tot waanzinnige shows in Paradiso, Amsterdam, we doen het allemaal!

Ons repertoire is veelzijdig. Denk aan een mix van hits van Dua Lipa, Linkin Park, Muse, Queen, Christina Aguilera, Bruno Mars en meer, allemaal speciaal gearrangeerd voor ons. Maar we zijn meer dan alleen muziek - onze optredens worden verrijkt met dans en theater, dankzij onze getalenteerde choreografen en regisseurs.

Bij Apropos draait het niet alleen om het podium; we vinden het belangrijk dat elk lid kan schitteren op zijn of haar eigen terrein. Of je nu wilt zingen, dansen, acteren, of achter de schermen wilt helpen met creatieve ontwikkeling, productie of PR - er is voor ieder wat wils!

En het beste van alles? We zijn altijd op zoek naar nieuwe gezichten om onze familie te versterken. Dus als je houdt van zingen, swingen, theater en vooral van veel plezier en gezelligheid, kom dan gerust eens langs op onze repetitieavond bij ’t Hof van Colmschate. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Dansgroep

Naast ons getalenteerde theaterkoor schittert onze dansgroep op het podium.
Met krachtige choreografieën tillen zij onze voorstellingen naar nieuwe hoogten. Een optreden wordt verrijkt met hun talent en originele stijl, waardoor de magie van muziek en dans samensmelt tot een onvergetelijke ervaring.

Onze dansers brengen niet alleen de muziek tot leven, maar vertellen ook verhalen met hun lichaamstaal, waardoor emoties tot leven komen en het publiek wordt meegevoerd.

Bij Apropos geloven we in het samenbrengen van verschillende kunstvormen, en onze dansgroep vormt daarbij een essentieel element dat de grenzen van expressie verlegt en onze voorstellingen naar een hoger niveau tilt.

Dus laat je inspireren door de passie voor dans en sluit je aan bij onze wereld van muziek, theater en dans - alleen bij Apropos!






top