Iris Jager

Iris Jager

 

Sinds januari 2016 is Iris na een tussenstop van 2 jaar weer actief als choreografe bij  zang-en danstheater Apropos. Eerder verzorgde ze al 6 jaar lang bij Apropos de choreografieën voor meerdere kleine en twee grote producties: Pimp Your Soul en Mens BV.

Voor het koor (ongeveer 60 leden) en voor de aparte dansgroep van Apropos, maakt zij op diverse niveaus choreografieën in diverse stijlen. Vooral de combinatie met zang en theater maakt het voor haar extra uitdagend om de diverse dansen te creëren. Creativiteit en diversiteit staan daarbij bij haar hoog in het vaandel!

In het verleden gaf Iris naast haar reguliere baan al regelmatig jazzdanslessen. In 2007 heeft  ze zich laten omscholen tot jazzdansleidster, zodat ze van haar grote passie haar beroep kon maken. Sindsdien heeft ze met veel plezier lesgegeven aan diverse jazzdansgroepen. Tegenwoordig is ze naast Apropos nog actief bij haar eigen jeugd zang- en danstheater LInK! die ze samen met Karien van de Laak in 2012 heeft opgericht.

top