Hou je ook van zang, dans en theater en wil je ook op dat podium staan tussen een bevlogen groep mensen? Dan ben je van harte welkom op een repetitieavond van het koor en/of de dansgroep om te kijken of Apropos bij je past!

Het koor repeteert:

Wanneer:
dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie:
’t Hof van Colmschate
Adres:
Holterweg 104 te Deventer

De dansgroep repeteert:

Wanneer:
maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie:
’t Haarhuis
Adres:
Ganzeboomsweg 5 te Schalkhaar

Je kunt gratis aan één of een aantal avonden meedoen. Het is wel zo leuk wanneer je zowel een zang- als een dansrepetitie bijwoont. Je mag dan lekker meedoen en vooral heel veel sfeerproeven! Als je vervolgens aangeeft lid te willen worden, dan doe je een keer voor of na een repetitie bij de dirigent een zangtest en bij de choreograaf een swingtest. Na deze periode van aspirant-lid zijn, word je dan volledig lid.

Als je lid wilt worden van de dansgroep zal je ongeveer 3 repetitieavonden bijwonen. Tijdens deze avonden beoordeelt de choreograaf of je kunt toetreden tot de dansgroep.

Om een verenging als Apropos in al haar facetten goed te laten functioneren, dient er achter de schermen ook flink wat werk verzet te worden. Je hebt dus zeker ook de ruimte om in één van de commissies van Apropos plaats te nemen. Vele handen maken licht werk, er wordt zeker verwacht dat je af en toe mede de handen uit de mouwen steekt!

De contributie bedraagt € 30,00 per maand voor koorleden. Het lidmaatschap van enkel de dansgroep bedraagt tevens € 30,00 per maand. Een combinatie van beide lidmaatschappen is ook mogelijk, dan bedragen de kosten € 45,00 per maand.

Heb je vragen of ben je van plan langs te komen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier .

 

top